"Dankzij het afvallen met Yokebe zit ik weer boordevol energie om plezier te maken met mijn kleinkinderen"

De voornaamste reden dat ik wou afvallen is mijn gezondheid. Ik had een te hoge bloeddruk en minder energie. Ik vind het belangrijk om veel energie te hebben, vooral voor mijn kleinkinderen. Ik wil voldoende energie hebben om mijn kleinkinderen achterna te kunnen zitten en te dollen. Met behulp van Yokebe ben ik 10kg afgevallen. Ik voel me veel fitter en kan meer genieten van de tijd met mijn kleinkinderen.

Toen Yokebe op mijn pad kwam sprak het me meteen aan. Yokebe heeft een neutrale smaak. Je kan dus zelf je favoriete smaak aan de shakes geven en dat is echt een voordeel. Mango, banaan, je kan het zo gek niet bedenken. Doordat je veel kan variëren is het ook makkelijker vol te houden. Naast de shakes eet je ook gezonde tussendoortjes zoals een cracker of een stuk fruit, hierdoor heb ik geen hongermomenten.

Naarmate de weken vorderde merkte ik dat ik steeds meer energie kreeg om te fietsen of te wandelen. Mijn kledingmaat is op korte tijd van een XXL naar een L gegaan. Dat voelt fantastisch!

Dankzij het afvallen met Yokebe zit ik weer lekkerder in mijn vel en is ook mijn gezondheid is erop vooruit gegaan. Ik voel me meer energiek.

*Resultaten kunnen variëren per individu
Binnen een caloriebeperkt dieet draagt het vervangen van twee hoofdmaaltijden per dag bij tot gewichtsverlies

 

 

Theo viel 10 kilo af met Yokebe, lees Theo's ervaring

  • Grootvader van 6 kleinkinderen, 62

  • Persoonlijk doel Beter gezondheid en meer energie
  • Dieet plan Afvallen met Yokebe’s uitgebreide dieet plan
  • Afgevallen -10 kg
  • Favoriete maaltijd Roerbak met kip en groenten
  • Favoriete shakevariatie Afvallen - ijskoffie shake recept
 

Starten met Yokebe

Yokebe is inmiddels in meerdere winkels en online beschikbaar!

waar te koop