"Met Yokebe voelde ik me energieker en ervoer ik geen hongergevoel, hierdoor kon ik het goed en lang volhouden"

Ik hou van lekker eten en vroeger kon ik veel eten zonder gewicht aan te komen. De laatste jaren kwam ik echter sneller aan dus er moest iets veranderd worden aan mijn eetpatroon. Ik at vaak onregelmatig waardoor ik sneller iets lekkers koos dan iets gezonds. Ik heb nu weer controle over mijn eetpatroon en ben ik meer dan 8 kg afgevallen. Mijn kleren van vroeger passen weer en ik voel me lekkerder in mijn vel!

Met behulp van Yokebe had ik een duidelijk patroon waaraan ik me moest houden en dit gaf me veel houvast. Dit heeft er voor gezorgd dat ik veel meer bezig was met wat ik at en waarom. De shakes zelf zijn lekker, voedzaam en daarnaast mag je ook nog verantwoorde tussendoortjes. Dit maakte dat ook de eerste en meestal zwaarste week goed vol te houden was. In de tweede week verving ik mijn ontbijt en lunch door een Yokebe shake en at ik 's avonds een lichte maaltijd. Ik maakte er een uitdaging van om iets lekkers maar ook gezond te eten.

Ik zag in de eerste week meteen resultaat op de weegschaal en dit is tot het einde zo gebleven, hierdoor bleef ik gemotiveerd. Dankzij Yokebe ben ik gezond eten meer gaan waarderen en is mijn eetpatroon veel regelmatiger geworden. Met behulp van Yokebe ervoer ik geen hongergevoel tijdens het afvallen, hierdoor kon ik het goed en lang volhouden.

*Resultaten kunnen variëren per individu
Binnen een caloriebeperkt dieet draagt het vervangen van twee hoofdmaaltijden per dag bij tot gewichtsverlies

Rosanne viel 8 kilo af met Yokebe, lees Rosanne's ervaring

  • Studeert fashion en management, 24

  • Persoonlijk doel Me beter in mijn vel voelen
  • Dieet plan Afvallen met Yokebe’s uitgebreide dieet plan
  • Afgevallen -8,1 kg
  • Favoriete maaltijd Dieet maaltijd - Scampispiesjes op lente ui
  • Favoriete shakevariatie Bevroren bessen shake
 

Starten met Yokebe

Yokebe is inmiddels in meerdere winkels en online beschikbaar!

waar te koop