"Met behulp van Yokebe snack ik minder vaak"

Ik probeer al jaren gewicht te verliezen maar ervaar eetbuien en kan tussendoortjes vaak ook niet weerstaan. Toen Yokebe op mijn pad kwam wilde ik er graag voor gaan. Samen met mijn twee dochters heb ik het heb ik het Yokebe-dieetplan gevolgd. Ik ben dankzij Yokebe maar liefst 13.3 kg afgevallen en 21cm buikomvang kwijt. Ik voel mij erg goed en heb nu meer energie!


Het Yokebe-dieetplan is goed vol te houden omdat je bij je shakes ook gewoon gezonde tussendoortjes eet, zelfs in de eerste week wanneer je drie maaltijden per dag vervangt door een Yokebe shake. Dat maakt het voor mij goed vol te houden, zeker als ik het vergelijk met eerdere afvalpogingen.

Ik heb tussen de Yokebe maaltijdshakes in geen hongergevoel ervaren waardoor ik minder trek heb in ongezonde dingen. Zowel ik als mijn dochters zijn nu veel bewuster met voeding bezig. We eten nog steeds lekker maar een stuk gezonder dan voorheen.

Yokebe is echt een aanrader, ik zag het effect al na 14 dagen! Natuurlijk gaat het wel eens een dag minder maar het is zo goed weer op te pakken en ik voel mij goed en ga zeker nog door.

 

*Resultaten kunnen variëren per individu
Binnen een caloriebeperkt dieet draagt het vervangen van twee hoofdmaaltijden per dag bij tot gewichtsverlies

Carla viel 13 kilo af met Yokebe, lees Carla's ervaring

  • Gelukkige moeder van 4 kinderen, 52

  • Persoonlijk doel Me fitter voelen en beter in mijn vel zitten
  • Dieet plan Afvallen met Yokebe’s uitgebreide dieet plan
  • Afgevallen -13,1 kg
  • Favoriete maaltijd Dieet maaltijd - Zalmrisotto met groene groenten
  • Favoriete shakevariatie Natuur met Soyamelk
 

Starten met Yokebe

Yokebe is inmiddels in meerdere winkels en online beschikbaar!

waar te koop