"Met Yokebe voel ik mij energieker!"

Ik wilde afvallen omdat ik me fitter wilde voelen. Ik wou enkele kilo’s kwijt zodat ik in het dagelijkse leven meer energie zou hebben en sporten daarmee ook wat makkelijker zou zijn. Met Yokebe ben ik ruim 6kg kwijtgeraakt. Daardoor is mijn energieniveau echt gestegen en kan ik meer aan qua sport! Dat dit zichtbaar werd in mijn uiterlijk, is uiteraard ook mooi meegenomen.

De eerste twee dagen waren moeilijk voor mij, omdat ik de "normale" maaltijden miste. Hierna was ik snel gewend aan Yokebe en de shakes zijn echt voedzaam. Naast je Yokebe shakes eet je ook gewoon gezonde tussendoortjes eten, wat voor mij erg prettig was! Dit maakte Yokebe voor mij een dieet dat goed vol te houden was. 

De shakes zijn lekker en er is veel variatie mogelijk waardoor het geen eentonig dieet is. Ik gebruikte Yokebe altijd in combinatie met amandelmelk of yoghurt met verschillende soorten diepvries fruit. Zo werd het een frisse smoothie.

Dankzij Yokebe ben ik me echt bewust geworden van mijn eetpatroon, waardoor ik gezonder ben gaan leven. Ik eet nu over het algemeen gezonder en heb ook mijn porties aangepast. Ik voel mij fitter en zit lekkerder in mijn vel.

 Voor mij heeft Yokebe goed gewerkt, zeker een aanrader! 


*Resultaten kunnen variëren per individu
Binnen een caloriebeperkt dieet draagt het vervangen van twee hoofdmaaltijden per dag bij tot gewichtsverlies

 

 

Anne

  • Houdt van lekker eten en hardlopen, 28

  • Persoonlijk doel Me weer fit en gezond voelen
  • Dieet plan Afvallen met Yokebe’s uitgebreide dieet plan
  • Afgevallen -6,1 kg
  • Favoriete maaltijd Oosterse wok met groenten
  • Favoriete shakevariatie Shake met amandelmelk, banaan, blauwe bessen en kaneel
 

Starten met Yokebe

Yokebe is inmiddels in meerdere winkels en online beschikbaar!

waar te koop